SALE

Eikenvloeren onbehandeld

De onbehandelde eiken vloerdelen dienen na het leggen nog volledig worden bewerkt in de ruimte. De vloerdelen moeten geschuurd worden en daarna behandeld worden met een kleur naar keuze. De noesten kunnen naar wens worden gestopt of juist open gelaten worden voor een iets rustiekere uitstraling.

Hardwaxolie is een zeer geschikte behandeling voor eiken vloerdelen omdat dit slijtvast is en relatief weinig onderhoud vergt. De hardwaxolie is verkrijgbaar in verschillende kleuren, is makkelijk aan te brengen en biedt tevens een goede bescherming met matte uitstraling.

Deze eiken vloerdelen zijn verkrijgbaar in verschillende sorteringen. Zo heeft een A-sortering weinig noesten en kleurverschillen, een B-sortering heeft een gemiddeld aantal noesten en een C-sortering heeft veel noesten en kleurverschillen.

Het voordeel van een onbehandelde vloer is dat u deze nog helemaal naar wens kunt aanpassen. Denkt u hierbij aan breedte, vellingkant, kleur en sortering. Zo kunt u de vloer dus altijd passend maken voor uw eigen interieur en sfeer.