SALE

Grenen vloeren

Grenen vloeren

Een mooie grenen vloer die u gemakkelijk zelf kunt leggen? Een massief eiken vloer die u gemakkelijk schoon kunt houden? Comfortabel, warm en passend bij uw interieur? Dan bent u bij Esco Vloeren aan het juiste adres. Onze grenen vloeren zijn van hoge kwaliteit en zeer betaalbaar. U kunt deze massief houten vloeren door onze vakmensen op verschillende manieren laten behandelen. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een behandelde grenen vloer.

Grenen vloeren van Esco Vloeren

Een vloer is erg bepalend in een ruimte. Kies daarom de grenen vloer die bij u past. Afwerken met een hardwaxolie, lak of was? Onze vloerspecialisten adviseren u graag over de voordelen en mogelijkheden. Esco Vloeren biedt u een grote collectie grenen vloeren. Onze vloeren zijn direct legklaar en u kunt kiezen uit diverse breedtes.

Assortiment grenen vloeren

Kom eens kijken in één van de showrooms van Esco Vloeren in Westerhoven, Ede en Zoetermeer. U vindt er zeker de grenen vloeren die past bij uw woonwensen. Of bekijk het uitgebreide assortiment grenen vloeren op onze website. En twijfelt u tussen een grenen vloer of een van onze andere houten vloeren? Dan helpen onze medewerkers u graag verder bij het maken van de juiste keuze. Neem direct contact met ons op.