SALE

Massief eiken vloeren

Massief eiken vloeren

Bent u op zoek naar een massief houten vloer? Een authentieke vloer van uitstekende kwaliteit én een houten vloer die bovendien betaalbaar is? De massief houten vloerdelen van Esco Vloeren bestaan uit één geheel en zijn in vele prachtige uitvoeringen verkrijgbaar. Kiest u voor een unieke, verouderde massief eiken vloer, voor de warme uitstraling van een grenen vloer of voor een onbehandelde tropisch houten vloer? Esco Vloeren is uw adres in Nederland voor massief houten vloeren.
 

Ruime keus in massief houten vloeren

Esco Vloeren biedt u massief houten vloeren in vele uitvoeringen. U kunt de vloer zelf leggen of onze vloerspecialisten komen bij u langs om uw vloer op een professionele manier bij u leggen. Bezoek één van onze showrooms en verbaas u over de mogelijkheden:

  • Brede en smalle vloerdelen met plankbreedtes tot wel 300 mm. Eventueel wisselend gelegd.
  • Bewerkt, verouderd, gerookt  of afgewerkt met hardwaxolie dan wel lak
  • Zwevend gelegd of verlijmd aan een ondervloer
  • Massief houten planken tot wel 20  mm  dik
  • Rondom een mes en groef (meestal v-groef)

 

Massief houten vloer van Esco

Alle massief eiken vloeren van Esco Vloeren hebben een eigen uitstraling. En voor welke bewerking óf afwerking u ook kiest: wij garanderen dat de nerven en de structuur van het hout zichtbaar blijven. Uw houten vloer behoudt altijd zijn natuurlijke karakter. Bezoek één van onze showrooms en ontdek de massief eiken vloer van uw dromen. Heeft u vragen over onze vloeren? Neem contact met ons op.