SALE

Parketvloeren / overig

Parket

Kiest u voor de verfijnde uitstraling van parket? Wilt u graag een bijzondere legwijze (mozaïek of visgraat) van uw houten vloer? Houdt u van een strak gelegde, moderne vloer zonder V-groef? Wat uw keuze ook is, Esco Vloeren heeft de parketvloer die naadloos aansluit bij uw interieur.

Ruime keuze parket vloeren

Parket is haast onverslijtbaar en erg waardevast. Esco Vloeren biedt een ruime keuze parketvloeren in diverse houtsoorten. Kies voor een klassieke afwerking met was, een onderhoudsvriendelijke afwerking met lak of een warme uitstraling door uw parket vloer te oliën. Welke kleur en uitstraling u ook kiest: onze vakmensen kunnen uw parket op verschillende manieren bewerken.

Parketvloeren van de beste kwaliteit

Kiest u voor een parket vloer van Esco Vloeren, dan kiest u voor levenslange kwaliteit tegen een zeer betaalbare prijs. Bijkomend voordeel is dat parket vloeren erg gebruiksvriendelijk én gemakkelijk te onderhouden zijn. Parket is verkrijgbaar in verschillende diktes en lengtes. De dikte van het parket en de grootte van de elementen bepaalt hoe uw parket het beste gelegd wordt.

Vind uw parket vloer bij Esco Vloeren

Bezoek één van onze showrooms en ontdek de parket vloer die naadloos aansluit op uw woonwensen. De specialisten van Esco Vloeren kunnen u helpen de juiste parket vloer te kiezen. Uiteraard kunt u ook voor het professioneel leggen van uw parket op ons vertrouwen.

Heeft u vragen over ons assortiment parket vloeren? Neem contact op met Esco Vloeren.