SALE

Visgraat vloeren

Visgraat vloeren

Stap weg van de rechtlijnigheid in uw vloer en ga voor stoer en een ietwat speels karakter. Met een visgraat motief verwelkomt u een uniek patroon in de huiskamer of in de kantoorruimte! Het motief in visgraat is namelijk  terug van weggeweest. Of is deze unieke manier van vloeren bekleden of vloeren leggen nooit echt weggeweest? Het past zowel in een klassiek als modern interieur. Blader door het gehele assortiment of bezoek één van onze showrooms om de vloer te beleven. Bij Esco Vloeren vindt u een uitgebreid aanbod van houten, pvc of laminaat visgraat vloeren.

Visgraat vloer voor elke ruimte

Een parketvloer met visgraatmotief geeft een rustiek karakter aan elke ruimte. U kunt bij een houten vloer kiezen voor uiteenlopende afwerkingen: een matte of blinkende afwerking bijvoorbeeld. Bent u niet zeker van de afwerking, de houtsoort, of lengte en breedte van de planken? Onze medewerkers helpen u graag verder. Twijfelt u over de invloed van het patroon op een kleine of grote ruimte? Bent u benieuwd naar de vereiste behandeling van een visgraat parket? Op deze en meer van uw vragen adviseren we u vanuit onze expertise in vloeren. Stuur ons een e-mail met uw vraag, of kom ons bezoeken in Westerhoven, Ede, Houten, Breda of Zoetermeer.

Onderhoudsvriendelijke visgraat vloer

Net als een PVC vloer is goed laminaat nauwelijks van een echt houten vloer te onderscheiden. De PVC visgraat vloer beoogt namelijk hetzelfde resultaat als bij parket, alleen is een PVC vloer goedkoper. Overigens is de behandeling en het onderhoud van een PVC of laminaat materiaal gemakkelijker dan bij een visgraat vloeren parket. Het laminaat met een visgraat motief is verkrijgbaar in diverse gebruiksklassen. Hoe hoger de waarden, hoe meer het laminaat geschikt is voor intensief gebruik. Om die waarden te bepalen wordt gelet op:

  • de slijtwaarden van het oppervlak,
  • de indrukweerstand,
  • vlekbestendigheid,
  • het effect van meubelpoten op de vloer en
  • diktezwelling bij onderdompeling in water.

Wij geven u graag meer uitleg over onze visgraat vloeren in onze winkels te Westerhoven, Ede, Houten, Breda of Zoetermeer.