Vestiging Zoetermeer is ook op zondag geopend van 10:00 tot 15:30 uur
SALE

Grijs laminaat

Grijze laminaat vloeren

Het aanbod laminaat van Esco Vloeren is uitgebreid: we bieden het grootste aanbod laminaat tegen de laagste prijzen. Zo hebben we diverse keuzemogelijkheden binnen het grijs laminaat.

Het veelzijdige karakter van grijs laminaat

Grijs laminaat is voor meerdere interieurstijlen een geschikte keuze door het veelzijdige karakter. Binnen het assortiment van Esco Vloeren bieden we grijs laminaat in verschillende grijstinten aan. Van lichtgrijs laminaat tot donkergrijs laminaat. Doordat grijs laminaat in verschillende tinten verkrijgbaar is, is het een geliefde kleur voor uiteenlopende interieurstijlen. Zo zien we in het moderne en landelijke interieur steeds vaker een lichtgrijze laminaat vloer. Maar ook voor ruimtes met een industriële sfeer of Scandinavische uitstraling is grijs laminaat een veel voorkomende keuze.

Een makkelijk te combineren kleur

Naast de veelzijdigheid van een grijze laminaatvloer, is de modieuze kleur grijs eenvoudig te combineren. Veel kleurpaletten maken gebruik van een grijze tint; zowel serene kleuren als opvallende kleuren worden gecombineerd met grijs.

Grijs kliklaminaat

Het gehele laminaat aanbod van Esco Vloeren bestaat uit kliklaminaat. De klik constructie van het laminaat maakt het (zelf) leggen van de laminaatvloer een stuk makkelijker. Voor advies over het leggen van de kliklaminaat vloer raden aan om één van onze showrooms te bezoeken. Hier kunnen onze medewerkers u voorzien van deskundig advies, zodat uw grijze laminaatvloer letterlijk en figuurlijk tot in de puntjes kan worden gelegd. Ook voor advies betreft de ondervloer, plinten en het onderhoud van uw grijze laminaatvloer, bent u bij Esco Vloeren aan het juiste adres. 

De voordelen van Esco Vloeren

Esco Vloeren heeft een ruim aanbod in laminaat. Wilt u een lichtgrijze laminaat tegel, een vochtbestendig laminaat, laminaat met een grijs eiken gloed of donkergrijs laminaat met een voelbare structuur? Geen probleem! Bezoek een van onze showrooms en vergelijk onze soorten grijze laminaat vloeren. Daarnaast heeft Esco Vloeren een groot deel van het laminaat al op voorraad waardoor u in veel gevallen dezelfde dag al kunt beginnen met het leggen van uw vloer. Bekijk hier een showroom bij u in de buurt.