SALE

Tafels & stoelen

Tafels & stoelen

Voor de houten tafel van uw dromen, gaat u naar Esco Vloeren. Al ruim 15 jaar biedt Esco Vloeren naast een groot assortiment houten vloeren ook houten tafels. De tafels worden gemaakt van massief eikenhout en zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Kiest u voor een strakke, moderne tafel zonder noesten of juist voor een hele robuuste boerentafel? Kom naar één van onze showrooms en bespreek uw wensen met onze adviseurs.

Houten tafel op maat

Houten tafels van Esco Vloeren zijn gemaakt voor tientallen jaren woonplezier. De tafels zijn in verschillende maten, bewerkingen en afwerkingen verkrijgbaar. Een grote eettafel voor acht personen of een salontafel? White wash, donker gerookt, modern of nostalgisch verouderd? Gelakt, geolied of afgewerkt met hardwaxolie? Wij leveren houten tafels op maat.

Houten tafels van Esco

Kom naar één van onze showrooms in Westerhoven, Houten, Ede of Zoetermeer en bekijk de houten tafels op voorraad. En staat de tafel die u wenst er niet bij? Esco Vloeren maakt uw eikenhouten tafel op bestelling in de door u gewenste afmetingen. Wilt u meer weten over houten tafels van Esco Vloeren of informatie over levertijden? Neem contact met ons op.