SALE

Handvormtegels

Handvormtegels

Wilt u unieke elementen toevoegen aan uw huis? Dan zijn handvormtegels wat u zoekt! Zoals de naam eigenlijk  al zegt worden handvormtegels met de hand gemaakt, waardoor de tegel niet helemaal strak is maar juist licht golvend. Daarmee is geen enkele tegel hetzelfde. Unieker kan dus niet! Bekijk ons aanbod en laat u inspireren.

Handvormtegels voor elke ruimte

Het mooie aan handvormtegels is dat ze in elke ruimte tot hun recht komen. Denk aan een prachtige kleurrijke tegel op de achterwand van uw keuken. Maar ook de badkamer of toilet geeft u met een handvormtegel in een handomdraai een uniek uiterlijk. Of zet deze aparte tegels in als echte eyecatcher, door bijvoorbeeld het nisje in de woonkamer of de wand achter de kachel ermee te bekleden. 

Hoeveel handvormtegels moet ik bestellen?

  • Stap 1: Bereken de afmeting van de te betegelen wand (breedte x hoogte).
  • Stap 2: Houd rekening met snijverlies. Standaard staat dit ingesteld op 10%.
  • Stap 3: Bepaal het aantal m2 tegels dat u nodig heeft door het snijverlies op te tellen bij de afmetingen.
  • Stap 4: Bestel eenvoudig uw gewenste handvormtegels bij Esco Vloeren.

De mooiste tegels in allerlei afmetingen, stijlen en kleuren

Zoals u van Esco Vloeren gewend bent is ons assortiment divers en kunt u kiezen uit veel verschillende handvormtegels. Van olijfgroene tot azuurblauwe tegels en van rechthoekige tot vierkante tegels. Allemaal licht golvend en daarmee uniek. Blijft u twijfelen en kunt u wel wat advies gebruiken? Neem contact met ons op, we helpen u graag verder.

Handvormtegels kopen bij Esco Vloeren

Liever de tegels in real life zien? Kom voor inspiratie en een sfeerimpressie naar één van onze showrooms en laat u verrassen. Het mooie is dat al onze tegels eigen import zijn. Daarmee bieden wij u altijd een A-merk handvormtegel tegen groothandelsprijzen! Heeft u vragen over ons assortiment vloertegels? Laat het ons weten!