SALE

Houtnerftegels

Houtlook tegels

Welke vloer oogt als een warme, houten vloer en is vriendelijker in onderhoud en duurzamer dan laminaat? Deze unieke combinatie is enkel verkrijgbaar in de vorm van een tegel met houtlook. Het zogenaamd keramisch parket speelt namelijk een spelletje met het oog. Pas bij aanraking ervan gelooft u dat het vloertegels met een houtlook zijn. Ze zijn amper van hout te onderscheiden. We tonen het u graag in één van onze showrooms te Westerhoven, Ede, Houten, Zoetermeer of Breda.

Onderhoudsvriendelijk keramisch parket

In tegenstelling tot een parketvloer wordt keramisch parket gelegd met houtnerftegels. Een houtlook tegel heeft als groot voordeel dat het weinig onderhoud vergt. U kunt het eenvoudig dweilen om het schoon te maken. Rode wijn, bosbessen of ander kleurend voedsel hebben  geen impact op keramisch parket met houtlook.

Duurzaam, ook bij intensief gebruik

U hoeft zich ook geen zorgen te maken over vervaging van het houtnerfpatroon na verloop van tijd of bij veelvuldig belopen van de vloer. De houtlook werd namelijk verwerkt in de tegel. Dus ook bij intensief gebruik, zoals in een hal of woonkamer verdwijnt de houtnerf niet van de tegel. Een bijkomend voordeel: de houtlook tegels zijn bestand tegen krassen.

Vloertegels met unieke houtlook in structuur én lengte

Bij het woord “vloertegel” wordt vaak gedacht aan de rechttoe, rechtaan standaard vierkante tegel. De houtnerftegel is een geheel andere tegel. Hij heeft niet alleen de kenmerkende structuur van houtnerf. Met een afmeting variërend van 114 en 120 cm zijn ze niet van een houten plank te onderscheiden. Uiteraard zijn ze verkrijgbaar in verschillende lengtes, breedtes en, net zoals bij hout, verkrijgbaar in diverse kleuren. Het aanbod stopt niet bij de keuze in tegels, ook de kleur van de voegen kunt u kiezen. Bekijk online het gamma van Esco Vloeren of bezoek één van onze showrooms en kom deze unieke houtlook tegel beleven!