SALE

Houten vloeren

Houten vloeren

Op zoek naar de houten vloer van uw dromen? Dan bent u bij Esco Vloeren aan het juiste adres. We hebben showrooms in Westerhoven, Houten, Ede, Zoetermeer en Breda, maar op deze pagina kunt u zich alvast oriënteren op ons aanbod. Wilt u een geoliede eikenhouten vloer met een natuurlijke uitstraling of toch liever een robuuste, verouderde houten vloer? Welke vloer ook bij uw interieurwensen past: bij Esco Vloeren vindt u zeker de houten vloer die u zoekt. En wilt u eerst professioneel advies inwinnen? Dan staan onze vloerspecialisten altijd voor u klaar. Bellen voor een vraag of afspraak kan naar  040-2030500. Ook bent u natuurlijk welkom in onze showrooms!

Soorten houten vloeren

Bij Esco Vloeren beschikken we over een groot aantal verschillende soorten houten vloeren. We delen ze onder in de volgende categorieën:

Voor een houten vloer op maat

Staat de houten vloer van uw dromen niet in ons assortiment? Dan kunnen we je wellicht alsnog van dienst zijn. Bij Esco Vloeren leveren we namelijk houten vloeren op maat. White wash, donker gerookt, modern of nostalgisch verouderd; bij Esco Vloeren is het allemaal mogelijk. Esco Vloeren is namelijk één van de grootste vloerproducenten van Europa. Uit heel Europa wordt hout aangeleverd aan onze eigen fabriek in Westerhoven. Daar wordt het hout vervolgens met zorg bewerkt tot de houten vloer die past bij uw wensen. Onze voorraad is erg groot, waardoor we de houten vloer van uw keuze meestal direct uit voorraad kunnen leveren. Ook voor het juiste onderhoud van uw vloer bent u bij ons aan het juiste adres.

Groothandelprijzen voor particulieren

Naast het ruime aanbod is er nog een belangrijke reden om voor Esco Vloeren te kiezen: de vloeren zijn zeer betaalbaar. Ons motto is niet voor niets: groothandelprijzen voor particulieren. Omdat de productie van uw houten vloer in huis gebeurd, kunnen we de prijzen voor onze klanten laag houden. Meer weten? Neem dan contact met ons op.